S5 Plus

EZVIZ Action Camera

• 4K/30fps

• 720p/240fps

• HD-aanraakscherm 2 inch

• Waterdichte behuizing

s5-plus-2

Kleine lens, brede horizon

Met de S5 PLUS maakt u professionele 4K/30fps video-opnamen met een asferische groothoeklens in een beeldhoek van 158°. De lens en de krachtige sensor van de actiecamera leggen elk detail vast, met minder vervorming, voor high-definition video’s en foto’s.

s5-plus-4

Evenwichtige foto’s, ook op de helderste dagen

U ziet elk detail met HDR (High Dynamic Range, hoog dynamisch bereik), dat zorgt voor automatische aanpassing aan omgevingen met helder of weinig licht, en overbelichting of onderbelichting van video’s en foto’s reduceert.

s5-1

S5 Plus

s5-2

Concurrent

Opnamen maken via touchscreen

Via het geïntegreerde HD-touchscreen scherm bepaalt u in een handomdraai het kader van elke video en foto, maakt en bekijkt u de opnamen en beheert u al uw video’s en foto’s, rechtstreeks vanaf de camera.

s5-plus-screen

Adembenemende fotografie

Leg uw wereld in volle beweging vast met een 30 seconden lange belichting voor beelden met lichtsporen, nachtelijke taferelen en nog veel meer.

s5-plus-photos

Stabiele opnamen

Slimme beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte, veroorzaakt door wind of cameratrillingen, zodat u altijd de beste opname krijgt.

off

Stabilisatie Uit

on

Stabilisatie Aan

Heldere foto’s

Maak glasheldere foto’s met de functie voor beeldvervormingscorrectie, die automatisch beeldruis en korreligheid uitfiltert.

idc

S5 Plus

without-idc

Zonder IDC

accessories

Diverse accessoires

EZVIZ Action Camera met meer dan 20 verschillende accessoires, voor alle wensen op fotografiegebied.

Levensecht geluid

De 5S PLUS maakt gebruik van dubbele microfoons om het gewenste geluid op te vangen en ruis, zoals wind en achtergrondgeluiden, te verwijderen.

s5-plus-sound

Vervangbare accu; Geïntegreerde opslag

De accu (1200 mAh) kan worden vervangen en de ingebouwde microSD-sleuf kan 128 GB extra geheugen bieden, zodat u naar hartenlust opnamen kunt maken.

s5-plus-storage

Installatie in drie eenvoudige stappen

U hoeft alleen maar de S5 Plus aan te sluiten op de voeding en via de Ezviz-app te verbinden met Wifi – en klaar is de installatie! De Ezviz-app werkt in combinatie met alle EZVIZ-camera’s.

power-2

Stroomvoorziening

download-app

App downloaden

scan-qr-code

QR-code scannen