Mini Plus

Uw huis in HD

• Realtime video in 1080p

• Kijkhoek van 135°

• Nachtzicht

• Twee-weg audio

High-Definition video

De Mini Plus biedt uitstekende details voor zijn compacte formaat. De camera neemt op in 1080p en stuurt alle videobeelden naar uw telefoon of computer.

Twee-weg audio

Houd een oogje op uw huisdieren en jaag ze van de bank af als u niet thuis bent. De Mini Plus beschikt over een ingebouwde microfoon en luidspreker.

Vrijwel overal plaatsbaar

Plaats de camera op een bureau of bevestig hem aan de koelkast. De Mini Plus heeft een magnetische voet en wordt geleverd met een metalen montageplaat, zodat u de camera vrijwel overal kunt plaatsen.

mini-plus-1
mini-plus-2

Groothoekweergave

Is er een kamer die u in de gaten wilt houden? De Mini Plus heeft een kijkhoek van 135°, wat betekent dat de camera vanuit een hoek een volledige kamer overziet en vanaf de wand het grootste deel van de kamer.

Waarschuwing bij beweging

Op het werk? Met vakantie? Waar u ook bent, de Mini Plus houdt u op de hoogte van wat er thuis gebeurt met waarschuwingen als er bewegingen worden geregistreerd.

motion-alerts-2
motion-alerts-1
ezviz-mini-plus-sd

Geïntegreerde opslag

De Mini Plus wordt geleverd met een ingebouwde Micro SD-sleuf, zodat u video’s en foto’s rechtstreeks op de camera kunt opslaan. Na het opslaan kunt u via de Ezviz-app op uw smartphone of tablet de beelden en foto’s delen met vrienden en familie.

ezviz-app

Draadloze installatie

Het enige wat u nodig hebt om de Mini Plus te installeren, is een smartphone, een voedingsbron en een Wifi-netwerk. Zodra u de camera op een stopcontact hebt aangesloten, helpt de Ezviz-app u om de camera met uw netwerk te verbinden.

wireless-setup
wireless

Zwenkvoet

Installeer de Mini Plus op de gewenste plaats en richt de camera op de ruimte die u in de gaten wilt houden. De voet kan 180° draaien, zodat u het bereik precies kunt bepalen.

ezviz-mini-plus-size
swivel-base

Installatie in drie eenvoudige stappen

U hoeft alleen maar de Mini Plus aan te sluiten op de voeding en via de Ezviz-app te verbinden met Wifi – en klaar is de installatie! De Ezviz-app werkt in combinatie met alle EZVIZ-camera’s.

power-2

Stroomvoorziening

download-app

App downloaden

scan-qr-code

QR-code scannen

Opslagmogelijkheden

sd-card

Geïntegreerde sleuf voor SD-kaart

nvr

EZVZ NVR-apparaten: Vault Plus of Vault Live